2024. március 29. - Auguszta

"Rogán nem maradhat szabadlábon"

Rogán Antal vagyonnyilatkozatából kiindulva a 444.hu leplezte le, hogy Rogán új feleségének családja 1000 hektárnyi földterülethez jutott. Fekete-Győr András szerint ezért Rogán "nem maradhat szabadlábon".
2021. február 3. szerda 11:08 - HírExtra

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke ezzel kapcsolatban elmondta:

"Úgy tűnik, Magyarországon a meggazdagodáshoz vezető legkönnyebb út az, ha beházasodsz a Fideszbe: így lett kisstílű vállalkozóból az ország egyik legnagyobb közpénztolvaja Tiborcz István, így lett egy óriáscég vezetője Mészáros Lőrinc volt felesége, és így lett most Rogán új feleségének családjából milliárdos földtulajdonos klán.

Orbán és társai saját táboruknak a „nemzeti tőkésosztály” megteremtésével, a magyar gazdaság igazságos átrendezésével magyarázzák az elmúlt évtized elképesztő mértékű vagyoni átrendeződését. Pedig Rogán ügye is mutatja: a Fideszben magasról tesznek Magyarországra, amíg saját és családjuk gazdagodását biztosítani tudják.

Nincs már messze 2022, Rogán Antal pedig nem maradhat szabadlábon – bíróság előtt kell majd felelnie azért, hogy családi alapon osztogatja a magyar földterületeket."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását