2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Fekete pulcsi - a ruhadarab, ami minden férfi ruhatárába kell!

Vannak olyan ruhadarabok, amik senki szekrényéből nem hiányozhatnak, mert annyira alapok. Ilyen a fekete melegítőfelső, a fekete pulcsi, ami szinte kötelező kellék, annyira sokoldalú, és annyira sok szituációban lehet tökéletes választás. Az alábbiakban le is írjuk, hogy miért szeretik annyira sokan.
2021. január 20. szerda 15:01 - HírExtra

Amiért a fekete pulcsi minden szekrényben lapul legalább egy példányban:

- Mert mindenkinek jól áll. Mindannyian tudjuk, hogy a fekete a jolly joker szín, ami mindenkinek jól áll. Lehetsz szőke, barna, vörös, fekete, lehet a bőröd barna vagy éppen hullafehér, a fekete szín jól fog neked állni. Ha ilyen pulóvert veszel, garantáltan nem fogsz mellényúlni, tökéletes választás lesz, amikor csak gyorsan ki kell kapnod valamit a szekrényből.

- Mert jól kombinálható. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy a fekete milyen jól passzol mindenhez. Ezért lehetséges, hogy nagyon jól lehet kombinálni, bármit veszel is fel, biztos, hogy illik majd hozzá. Nos, egy kapucnis pulcsi esetében a stílusra azért oda kell figyelni, de az biztos, hogy a szín nem lesz akadálya a párosításoknak.

- Mert nagyon kényelmes. Tudsz kényelmesebb viseleted egy melegítőfelsőnél? A fekete pulcsi ebből a szempontból is jól teljesít, igaz, ez legkevésbé sem a színén múlik. A puha anyaga, a kellemes melegsége azonban mindenkit levesz a lábáról – ezért is van mindenkinek ilyen pulóvere. Ha neked még nincs, a Bolf kínálatából beszerezheted!

Milyen alkalmakkor viselheted a fekete pulcsit?

Ezek a pulóverek alapvetően sportos stílusúak, ezért arra oda kell figyelned, hogy sajnos nem jók bármikor. Informális környezetben, szabadidős tevékenységekhez tökéletesek, de ha valahol kicsit összeszedettebben, csinosabban kell megjelenni, akkor válassz valami elegánsabb fazonú kardigánt inkább.

A fekete kapucnis pulcsi tökéletes kutyasétáltatáshoz, hétvégi kiránduláshoz, az otthoni teendőkhöz, lazább kerti összejövetelekhez stb. De ha a munkahelyeden megengedett az informális viselet, és alapvetően a laza öltözködés jellemző, mert ügyfelekkel például nem foglalkoztok, akár még oda is el lehet képzelni azt a bizonyos fekete pulóvert – egy farmernadrággal teljesen más hatása van, mintha alul is melegítő lenne rajtad.

Mire figyelj, amikor beszerzed a fekete pulcsidat?

Utaltunk már rá elégszer, hogy ez lesz a kedvenc pulcsid? Ebből kifolyólag sokat fogod viselni, vagyis az első és legfontosabb szempont, amire a vásárlás során ügyelned kell, hogy jó minőségű, strapabíró pulóvert válassz, ellenkező esetben hamar jelentkeznek majd rajta a gyakori használat nyomai. A minőségi darabok általában lényegesen jobban is néznek ki, mint az olcsó, silány fajták.

Figyelj arra, hogy az alkatodnak megfelelő fazont válaszd! Ha vékonyabb, sportosabb típus vagy, egy slim fit fazon sokkal jobban mutathat rajtad, mint egy klasszikus, egyenes szabású. Amennyiben viszont van rajtad néhány pluszkiló deréktájt, utóbbi fajta jótékonyan eltakarja.

És nem mindegy a méret se – banálisnak tűnhet, de meglepően sokan vesznek a kelleténél méretesebb pulcsit. Az a jó, ami pont jó: ha túl laza, nagyon gyűrődik rajtad, ami kényelmetlen lehet. Olyat válassz, ami pont passzol, ezzel érheted el a maximális kényelmt!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását