2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Porckopásra zselatin? Itt egy jobb megoldás!

Sok helyen, sokaktól lehet olvasni, hallani, hogy állítólag a zselatin rendszeres fogyasztása pozitív hatással van a porckopásra. Vannak, akik azt mondják, hogy ők már próbálták és nekik bevált - ők azok, akik esküsznek arra, hogy a porckopásra zselatin a legjobb megoldás.
2020. október 27. kedd 07:50 - HírExtra

 Mások azonban épp az ellenkezőjét állítják, hogy ők nem tapasztaltak semmilyen pozitív változást a zselatin fogyasztása során és ez nem más csak egy placebo. Láthatjuk tehát, hogy két táborra oszlanak a vélemények. Nem is csoda tehát, ha felmerül a kérdés, mi az igazság? A zselatin valóban hatásos lehet az ízületi bántalmakra vagy a hatásáról szóló történetek csak a néphiedelem szüleményei?

Miből készül a zselatin?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre választ adhassunk, először is fontos tisztában lennünk azzal, hogy mi is az a zselatin és miből készül? A zselatin tulajdonképpen nem más, mint állati eredetű fehérje, amit jellemzően marha vagy sertés csontból, illetve bőrből állítanak elő. Ez egyben azt is jelenti, hogy kiváló kálciumforrás, és emellett kollagénban is bővelkedik. Sokan ebből következtetnek arra, hogy jó lehet a porckopásra zselatin. Ennek azonban semmilyen tudományos alapja nincs.

Milyen hatása van a porckopásra?

A kutatók rengeteg kísérletet, tesztet elvégeztek már abból a célból, hogy vizsgálják a zselatin ízületekre gyakorolt hatását. Azonban a legtöbbnek mind ugyanaz volt az eredménye. A szakemberek azt állapították meg, hogy a zselatin csupán placeboként működik az artrózis kezelése során. Volt még valami, amiben egybehangzó volt a véleményük. A zselatin rendszeres és nagy mennyiségben történő fogyasztásának vannak mellékhatásai. Ilyen többek között a fejfájás, az emésztőrendszeri problémák, az étvágytalanság, a felfújtságérzet, a szorongás és az álmatlanság. A zselatinnak tehát nincs hatása az ízületek működésére, az egészségre és a közérzetre viszont annál inkább hat és nem pozitívan!

A megoldást az artroflex.hu oldalon találhatja meg

Az artroflex.hu oldalon megrendelhető Artroflex Plus étrendkiegészítő készítmény sokak számára igazi megváltást hozott. Többen is arról számolnak be, hogy a termék néhány hét után csökkentette a kínzó ízületi fájdalmukat és megnövelte a mozgástartományukat, ez pedig mérhetetlen boldogsággal töltötte el őket.

Ön is hatékony megoldást keres a porckopás kezelésére? Akkor mi csak egyet tudunk tanácsolni: ahelyett, hogy megkérdőjelezhető eredménnyel szolgáló termékekre, illetve módszerekre költene, menjen inkább biztosra! Az Artroflex Plus étrendkiegészítő garantáltan elhozza a jóleső javulást, mind az ízületi merevség, mind az ízületi fájdalom, mind pedig az egyéb tünetek tekintetében. 

A termék összetevőiről, hatásának mechanizmusáról, áráról, szedéséről és az egyéb tudnivalókról az artroflex.hu oldalon találhat hiteles információt. Amennyiben részletesebb tájékoztatásra van szüksége, vagy nem találja a kérdéseire a válaszokat, akkor az ügyfélszolgálati munkatársak készségesen a rendelkezésére állnak. Ne hagyja, hogy a porckopás elvegye Öntől a mozgás örömét, válassza a fitt és fájdalommentes mindennapokat!

 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását