2022. június 28. - Levente, Irén

500 egészségügyis 10000 szurkoló közt

Az MLSZ a kormányra rálicitálva növeli a budapesti Szuperkupa-döntő veszélyességét - írja Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője szerdai közleményében.
2020. szeptember 9. szerda 10:43 - HírExtra

Bangóné Borbély Ildikó közelménye:

Amikor másról sem hallani, mint hogy meg kell állítani a vírus külföldről való behurcolását, akkor találja ki a Magyar Labdarúgó Szövetség, hogy 500 magyar egészségügyi dolgozót meghív a meccsre és beülteti őket több ezer külföldi közé.

Bravó! Tényleg még nagyobb veszélynek kell kitenni azokat, akik életmentő, a vírus elleni védekezésben nélkülözhetetlen munkát végeznek?

Az orvosoknak nem egy, a járvány szempontjából magas kockázatú meccsre szóló ingyenjegyre van szükségük, hanem arra, hogy mindent megtegyenek a biztonságukért. A szakemberek szerint a járvány lassítása érdekében minél több tesztelésre van szükség, ezért az MSZP is azt javasolja, hogy a kormány kezdje meg a megfertőződés szempontjából magas a rizikójú emberek, tehát az egészségügyi dolgozók, a pedagógusok és a szociális szféra dolgozóinak rendszeres állami tesztelését.

Az MLSZ és a kormány pedig ne fokozza tovább a veszélyt, hanem hozza meg az egyetlen felelős döntést és zárt kapuk mögött, nézők nélkül rendezze meg a Szuperkupa-döntőt!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását