2024. április 23. - Béla

Életmód változtatás gyógyító kövek segítségével

A gyógyító kövek több évezredes múltra tekintenek vissza, ugyanis már az ókorban is nagy jelentőséget tulajdonítottak az ásványoknak, amiket amulettként állandóan maguknál tartottak.
2020. május 11. hétfő 07:25 - HírExtra

Később inkább az ásványkövek esztétikai megjelenése vált hangsúlyossá, ám ez nem jelenti azt, hogy feledésbe merült volna a bennük rejlő jótékony hatás, sőt. A 21. századi modern, felvilágosult világban, a szuperszámítógépek korszakában is sokan esküsznek az ásványkövek gyógyító erejében, ami adott esetben 180 fokos fordulatot tud előidézni az életünkben.

A gyógyító ásványok testre-lélekre gyakorol hatása

Bármilyen ásványkőről is legyen szó, nem csak a testre, hanem a lélekre is pozitív hatást gyakorolnak, aminek óriási jelentősége van, hiszen csak akkor állhat fent az egészség, ha a testi és lelki folyamataink is rendben vannak. Vannak általánosan erősítő, gyógyító kövek és vannak speciális problémákra, életterületre ható kövek is, melyek viselése, életterünk dekorációjaként történő használata történhet önmagukban, illetve más ásványkövekkel kombinálva is. Ez mindig attól függ, hogy milyen irányú segítséget várunk az ásványoktól, illetve szeretnénk-e, szükségünk van-e rá, hogy azok többszörös erővel hassanak ránk. 

Kabalaként viselve szerencsét hoznak

A gyógyító ásványokból nem csak díszek készülnek, hanem ékszerek is, amiket sokan szerencsehozó kabalaként viselnek a mindennapokban. Az aventurin, a citrin, a fluorit, a jade, az ametiszt és a tigrisszem is azok közé tartozik, amik sikert, örömöt, boldogságot hoznak a mindennapjainkba, így nem meglepő, hogy igazi amulettként tekintünk rájuk.

Az ásványokat kis kövek formájában is magunknál tarthatjuk, például betehetjük az autónkba, esetleg a zsebükben vagy a munkahelyi íróasztal fiókunkban őrizgethetjük őket, hogy megvédjen minket a negatív hatásoktól, az esetleges konfrontálódásoktól, amik az egész napunkat el tudják rontani. Ha érezzük, hogy az ásványkövek ereje velünk van, akkor sokkal nagyobb biztonságban érezzük magunkat és sokkal határozottabban és nem utolsó sorban nyugodtabban tudjuk elvégezni a napi feladatainkat. 

Nem csak változást idézhetnek elő, hanem öltöztetnek is

A gyógyító kövek legnagyobb előnye kétségkívül a jótékony hatásukban rejlik, ám nem feledkezhetünk meg arról, hogy a belőlük készült ékszerek csodás stílusjegyekkel rendelkeznek. Éppen ezért bárhova is vesszük fel őket, a megszokottnál is dekoratívabb, vonzóbb megjelenésre tehetünk szert. Az elismerő pillantások, a bókok formájában érkező kedves szavak szintén pozitívan hatnak ránk, hiszen megnövelik az önmagunkba vetett hitünket, amit végső soron szintén a gyógyító ásványok hatásának könyvelhetünk el. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását