2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Sztár DJ-k online jótékonysági koncertje

Élvonalbeli dj-k játszanak online szombaton a Gödöllői Királyi Kastély díszudvaráról jótékony céllal.
2020. április 20. hétfő 15:42 - HírExtra

Az esemény a tizenkét dj közösségi oldalán követhető, a szervezők a zenei szakma bevétel nélkül maradt dolgozói számára gyűjtenek pénzt.
    
"A koronavírus-járvány, az elmaradó koncertek és rendezvények miatt rengeteg road, hangmérnök és más, fontos tevékenységet végző szakember maradt bevétel nélkül. Őket szeretnénk segíteni a szakmai érdekképviseleten keresztül a tizenkét órán át tartó streammel, egyfajta online kalapozással" - mondta Lotfi Begi hétfőn az MTI-nek.
    
A dj Andróval közösen szervezi a One Future Streamfest elnevezésű szombati eseményt. A 10 órától 22 óráig tartó megmozduláson Lotfi Begi és Andro mellett egy-egy órás szettel jelentkezik Bárány Attila, Bricklake, Jauri, a Loving Arms, Metzker Viktória, Newik, Purebeat, Stadium X, Willcox és Yamina is.
    
Az egy hónappal ezelőtt indított Maradj otthon! fesztivál keretében heti egy alkalommal tartanak live show-t, mindig egy vendégfellépővel. E széria része lesz a szombati gödöllői műsor. Lotfi Begi az MTI-nek hangsúlyozta: a rendezvényen a járványra vonatkozó valamennyi előírt higiéniai szabályt betartják.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását