2021. április 17. - Rudolf

Az M1 Ursula von der Leyent dícséri

Beváltotta a migráció kapcsán megfogalmazott ígéreteit Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke - mondta Deák Dániel, a XXI. Század Intézet elemzője pénteken az M1 aktuális csatornán.
2020. március 6. péntek 12:19 - HírExtra

    Az elemző szerint ezen ígéretek között szerepelt például az illegális migráció visszaszorítása, az erősebb határvédelem és az embercsempészet felszámolása. "Tehát nagyon sok olyan üzenetet megfogalmazott Ursula von der Leyen már a kezdetekkor és most is, ami egyértelműen a magyar kormány 2015-ös politikájával áll párhuzamba, és úgy tűnik, hogy ezek nemcsak üres szavak voltak" - fogalmazott.

    Hangsúlyozta, mind az ENSZ, mind pedig a világbank arra hívta fel a figyelmet, hogy a migrációs krízis hosszú évtizedekre elhúzódhat; hiába csillapodik néhány esztendőre, a globális problémák, a túlnépesedés, illetve a klímaváltozás hatására növekedni fog. Így azok a paktumok, amelyet például az Európai Unió és Törökország kötött, csak átmeneti időszakra képesek megfékezni az illegális bevándorlást - tette hozzá.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását