2024. március 29. - Auguszta

Masszázsélmény otthon

Ha masszázsra vágyunk, akkor szükséges egy előzetes telefonos időpont egyeztetés, és jó esetben néhány nap múlva már fogad is minket a kiválasztott masszőz. De sokszor előfordul, amikor azt érezzük, hogy az egész napos stresszes rohangálás után mennyire jó lenne otthon egy masszázsmester állandó jelenléte, aki minden fárasztó nap végén alig várja, hogy kezelésbe vegye és ellazítsa az izmainkat. Ma már ez nem egy elérhetetlen álom, és még ha nem is egy hús-vér személy, de egy profi masszázsfotel segítségünkre lehet a testünk alapos átmasszíroztatásában.
2019. november 17. vasárnap 17:49 - HírExtra
 
Modern otthoni masszázsfotelek

Mint ahogy az egy modern, prémium minőségű terméktől elvárható, a mai masszázsfotelek is luxus életérzést és alapos masszázst biztosítanak. Minden igényt kielégítenek a készülékbe telepített változatos programok, melyek különféle masszázstípusokat képesek alkalmazni testünkön. Az ergonómiai kialakításnak köszönhetően az egész test olyan precíz és minőségi masszázsban részesül, mintha egy szakértő kezei gyúrták volna végig a testünket. Mindemellett nem csupán a funkciók teszik kiemelkedővé ezeket a foteleket, hanem a tervezőknek köszönhetően a dizájn sem hagy maga után kivetnivalót.

Prémium minőség


Ezeket a masszázsfoteleket úgy tervezték, hogy hosszú évekig szolgálhassa a tulajdonosát. A luxusautók acélvázához hasonló belső szerkezet kifinomult antikorróziós technológiával készül, ami garantálja, hogy 50 éven keresztül változatlan minőség mellett nyújtson felfrissülést.

A masszázsért felelős motorok adják a fotelek lelkét. A különböző típusú masszázsokhoz a masszázsfotelek külön motorokat használnak, így téve alkalmassá többféle terápiás célra. Hihetnénk, hogy mint a legtöbb motor működése, ez is zavaró zajjal jár, azonban a tervezők ugyancsak figyeltek erre a részletre: a motorok működése csendes, így nem zavarja meg semmi a masszázs közbeni relaxálást, beszélgetést és a tévézést sem.

Viszont ha valaki inkább zenére szeret lazítani, az sem jelent gondot: a fotel fej melletti részében minőségi hangzású hangszórók kerültek beépítésre. A fotel külseje sem ad panaszra okot, tűzálló bőrbarát anyaga könnyen tisztítható, és az egészségre sincs káros hatással.

A masszázs egészségre gyakorolt hatásai

Mielőtt azt gondolnánk, hogy a masszázs úri huncutság, érdemes tisztában lenni a testre gyakorolt számos pozitív hatásával. Többek között oldja az izomfeszültséget és az izomgörcsöket, növeli a szövetek rugalmasságát, pihentet, javítja a vér- és a nyirokkeringést, a helytelen testtartást, valamint a közérzetet is.

Ha te is úgy érzed, hogy szükséged lenne egy ilyen prémium kategóriájú profi masszázsfotelre, ajánljuk, hogy keresd fel a SpaTrend weboldalát, ahol kiemelkedő kényelmű masszázsfotelekből választhatod ki a számodra megfelelőt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását