2024. április 20. - Tivadar

Körömtrendek az ősz szerelmeseinek

Minden divatimádó tudja, hogy a köröm a divat és az öltözködés szerves része. Ugyanolyan kiegészítő, mint a táska vagy az ékszer – ha nem fontosabb! Hiszen a kéz ápoltsága vagy épp ápolatlansága sokat elárul egy nőről. Ezért érdemes kihozni a legtöbbet az idei őszi szezonból, és pompás színeket varázsolni a körmünkre.
2019. október 19. szombat 10:35 - HírExtra
 
A köröm hosszát nem feltétlenül a divat, sokkal inkább az egyéni perfekciók határozzák meg. Egyesek odáig vannak a hosszú, macskanőszerű körmökért, míg mások inkább a természetesen rövidet szeretik. Szerencsére ebben a szezonban mindkét körömhossz menő.

Ami a színeket illeti: enyhe változás köszönt be az előző hónapok trendjeihez képest. 2019 ősze a minimalista designról szól majd, ami felüdülést jelent a nyár extravagáns mintái után.

Egyes körömtrendek nem változnak

A csillám örök. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a tény, hogy az őszi szezonban is beragyogják a napjainkat. Csillogóssá varázsolhatjuk a teljes körmöt, váltogathatjuk a színeket, vagy akár két színből álló kombinációval francia manikűrt is készíthetünk egy kis csavarral.

Vagy fessük ki a körmünket egy kellemes őszi árnyalattal, a csillámot pedig csak a hegyére vigyük fel – így adva egy leheletnyi pikantériát a manikűrnek. Hasonlóan jó választás, ha a csillámot csak a gyűrűs ujjunkra visszük fel, a többit pedig befestjük egy hozzá jól passzoló lakkal.

Extravagáns minták után minimalizmus

Az elkövetkezendő hónapokban, ha ki akarunk tűnni a körmeinkkel, akkor válasszunk egy minimalista kinézetet. Szóba jöhet például a monokróm festés, az ombre, a ferdén festett vagy a könnyed virágokkal és levelekkel díszített körmök.

Bár az egyszerűségre törekszünk, vihetünk azért bele egy kis csintalanságot. Ebben a szezonban ugyanis trendi lesz a körömüzenet is. Hagyjuk, hogy a körmünk beszéljen helyettünk! Mutassuk meg a személyiségünket és a kreativitásunkat azzal, hogy szavakat és betűket festünk rá.

A csillámhoz hasonlóan egyaránt örök a semleges festés. 2019-ben ezek a bézstől egészen a szürkés árnyalatig terjedő krémes tónusok meghódították a divatbemutatók kifutóit New Yorktól Párizsig.

Ősszel jöhetnek az őszi színek

2019 őszi körömtrendjei nem lennének teljesek a vörös árnyalatai nélkül. Legyen az monokróm, csillámos, mintás vagy minimalista manikűr, a vörössel nem lőhetünk mellé. Nem is csoda, hiszen ez az ősz egyik uralkodó színe.

Emellett azonban ne feledkezzünk meg a sárga, a narancs és a barna árnyalatairól sem. Ha mindet fel szeretnénk vonultatni ujjainkon, válasszuk a még mindig vagány ombre festési technikát, és öltöztessük magunkat tetőtől talpig az ősz színeibe.

A Moyra körömdíszítő kínálatát elnézve erre számos lehetőségünk van, hiszen csak a fényporok között fellelhető minden évszak uralkodó színjegye.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását