2020. augusztus 10. - Lörinc

Nem kér a gépkarabélyból a Hang nélkül alkotója

Nagyot szólt tavaly a Hang nélkül című thriller, amelyben hang után tájékozódó vérengző földönkívüliek üldöztek egy családot. John Krasinski, a film rendezője és főszereplője a folytatáson dolgozik, bár kezdben voltak kételyei azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e ilyen projektbe belevágni.
2019. szeptember 2. hétfő 16:20 - HírExtra
 
Attól tartott, hogy a kis költésgvetésű thriller után a Paramount stúdió nagyszabású akciófilmmel fog előrukkolni az eredeti koncepcióra alapozva. „Nem akarom, hogy 400 ember harcoljon gépkarabéllyal a szörnyek ellen – nyilatkozta a színész-rendező. – Elég egy kis ötlet, ami köré föl lehet építeni egy épkézláb történetet, ahogyan az első rész esetében történt.”

A kis ötlet megvan, a filmet már forgatják, de a cselekményről nem sokat lehet tudni. Az biztos, hogy visszatérnek az eredeti szereplők, élen Emily Blunttal, aki az életben is Krasinski felesége, nemcsak a filmben. Maga Krasinski nem szerepel a folytatásban, csak a forgatókönyvet jegyzi és megint ő a rendező.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását