2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Álpadló rendszerek és a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők

Lapszintező és burkolatszintező rendszerek közül szeretné kiválasztani az Ön számára leginkább szükséges kellékeket? Minőségi kivitelezéshez keres hasznos segédeszközöket, lehetőség szerint mindezt elérhető árakon? Vagy az élcsiszolt burkolólapok lerakása kapcsán keres olyan valóban működő megoldást, ami alkalmas az esztétikus és sima felület elhelyezéséhez? Rövid cikkünk segíteni fog Önnek a választásban.
2019. április 22. hétfő 15:17 - HírExtra
 
Atlante álpadló rendszer

Az Atlante álpadló rendszer egyik legfontosabb előnye, hogy kimondottan egyszerű használatot tesz lehetővé, emellett az alkalmazásával magas minőségű és szép lesz a végeredmény, illetve az egymással kompatibilis rendszerek széles választékát teszi lehetővé.

A használata külön nem igényel semmiféle speciális szerszámot, ennek köszönhetően a vele való munka is kifejezetten egyszerű. Remekül alkalmazható a nagyobb, vastag lapokkal történő álpadlók kimunkálása során.

Kétféle választható alap magasság

Az Atlante álpadló rendszer kapcsán kétféle alap magasság közül választhat a vásárló. Az első opció az Atlante MINI, amely 18 és 36 milliméter között állítható. Hogyha mégis szükségessé válik a nagyobb magasság elérése, akkor igény szerint magasság bővítők segítségével ez megoldható.


A második opció pedig az ATLANTE, ami 35 és 60 milliméter közötti tartományban teszi lehetővé a magasság állítását. Ennél a típusnál is járható út a magasság további növelésére a bővítők alkalmazása.

Ami pedig a bővítőket illeti, 25, 50 vagy 100 milliméter magasságúak lehetnek. Moduláris szerkezetüknek köszönhetően tetszés szerint több darab is egymásra rakható, ennek segítségével pedig könnyedén elérhető a kívánt magasság.

Zajcsillapító gumiszőnyeg, illetve lejtést biztosító gumilemezek

Az Atlante álpadló rendszer fontos része a zajcsillapító gumiszőnyeg, ami egyrészt egy D 120 milliméteres lágy gumit jelent a talpak tetejére, és a lábmozgások okozta, illetve az egyéb zajok csökkentéséért felel. A másik elem pedig a talpak alá való 200*200 milliméteres gumilapok, amik egyaránt szolgálnak zaj- és csúszásmentesítőként is.

Fontos még említést tennünk azokról a gumilemezekről, amik 1-3 vagy akár 5% lejtést is képesek biztosítani, ezáltal könnyen módosítva az álpadló rendszer szerkezetét.

A fentiek mindegyike elérhető a csempevagoshop.hu webáruházban, érdemes körülnézni náluk, kérdés esetében pedig munkatársaik örömmel segítenek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását