2020. július 2. - Ottó

Az M1 közeledik az oroszokhoz?

A Geopolitikai Kutatóintézet vezetője szerint se Romániának, se Lengyelországnak nem érdeke, hogy az Egyesült Államok rakétákat telepítésen a szárazföldjeikre.
2019. február 21. csütörtök 13:34 - HírExtra
 

Bendarzsevszkij Anton csütörtökön az M1 aktuális csatornán azt mondta, Oroszország - Vlagyimir Putyin orosz elnök figyelmeztetése szerint - az eszközöket befogadó országokat is célba veszi, ezért ebből a helyzetből Európa jönne ki a legrosszabbul.

A szakértő Putyin szerdai évértékelőjével kapcsolatban úgy vélekedett, az orosz elnök idén nagyobb hangsúlyt fektetett a belpolitikára, mert csökkent a népszerűsége.

Mivel Oroszországban 19 millió ember él a szegénységi küszöb alatt, és 2050-re az orosz lakosság a mintegy 145 millióról 120 millióra csökkenhet, a szegénység legyőzése és a demográfia kérdése is szerepet kapott a beszédben - ismertette.

A szakértő szerint viszont a belpolitikai intézkedések között nem voltak olyanok, amelyek hosszú távon pozitív változást jelentenének, mivel az orosz gazdaság nem nagyon fejlődik, emiatt pedig nem tudnak elég pénzt fordítani a problémák megoldására.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Ön szerint mit várhat a világ Donald Trump elnökségétől?
Trump maga az élő dögvész. Háborút, szegénységet, könnyeket...
Valószínűleg a történelem legmegosztóbb amerikai elnöke lesz, jó pár rossz húzással
Semmi különöset, bár nem szimpatikus.
Semmi különöset, bár szimpatikus.
Jónak tartom Trump kinevezését, a világ jó irányba halad.
Biff Tennen már van, de hol marad Marty Mcfly?
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását