2023. március 23. - Emőke

Hallottál már az ózonos klímatisztításról? - Most elmagyarázzuk, mi az

Pozitív és negatív sugarak özönében élünk, melyek jelentős részét halljuk, látjuk vagy érzékeljük. Egészségünk megőrzése céljából az ózonos klímatisztítás egy olyan fertőtlenítő eljárás, amelynek jótékony hatására a 21-ik században egyre nagyobb szükség van. Köztudott, hogy testünk közel 70%-a, nemcsak fiatal, de még idős korban is vízből tevődik össze, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű vizet viszünk be szervezetünkbe életünk során.
2018. szeptember 3. hétfő 11:02 - HírExtra
 
Mivel az ózon az egyik legerősebb hatóanyaggal rendelkező molekula - hiszen oxidációs folyamata még a legkártékonyabb baktériumokat, kórokozókat, vírusokat vagy egyéb ártalmas mikroorgazmusokat is könnyedén megsemmisíti - ennek köszönhetően az ózonnal kezelt víz, élelmiszer, vagy bármilyen más eszköz teljes mértékben megszabadít azoktól az organizmusoktól, amik önkéntelenül is rátapadnak, méghozzá úgy, hogy nem maradnak vissza egészségtelen vegyi anyagok.

Az ózonos klímatisztítás pozitív előnyei az élet minden szegmensében hasznosnak bizonyulnak, legyen az magánlakás, ipari épület, iroda, éttermi konyha, iskola, orvosi rendelő, gépjármű belseje, vagyis az élet minden olyan területe, ahol sok időt töltünk, ahol a kórokozóktól mentes övezet elsődleges szempont, hogy az arra érzékenyben ne alakuljon ki allergia, vagy valamilyen légzőszervi rendellenség.

Legjobb védekezés a megelőzés!

Az ózonos klímatisztítás során egy 100%-ban vegyszermentes, természetbarát eljárás megy végbe, ami a kezelés végén visszaalakul oxigénné. Mindezzel szemben még a legállhatatosabb vírusok, baktériumok, gombák, kellemetlen szagok vagy penész sem képes felvenni a versenyt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását