2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Álrendőrök lopták a drogot

Tetten értek négy férfit, aki rendőrnek adva ki magát, házkutatást színlelve akart elvinni egy budapesti lakásból több mint hárommillió forint értékű marihuánát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a rendőrség honlapján.
2017. július 13. csütörtök 11:49 - HírExtra
 

A nyomozás adatai szerint egy nagykőrösi férfi és három budapesti társa tartott álrendőrként "házkutatást" kedden kora este egy I. kerületi, Fő utcai lakásban, hogy az ott lakó nőtől megszerezze a lakásban lévő kábítószert és készpénzt.

A BRFK rendőrei ekkor érték tetten az elkövetőket, akik közül három férfit a ház előtt, egy férfit és a nőt a lakásban fogtak el. A rendőrök a házkutatáskor 0,4 kilogramm "zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket, feltehetően marihuánát", valamint valutát foglaltak le.

A nyomozók ezután átvizsgálták a nő barátjának az autóját, amelyben hét csomag, csaknem 4,5 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak egy sporttáskában. A nyomozók az álrendőrök ruházatának átvizsgálásakor "Rendőrség Police" feliratú igazolványokat, jelvényeket, ruhadarabokat, játék fegyvert és bilincset foglaltak le.

A nyomozás során a rendőrök eljutottak egy pilisjászfalui házhoz, amelynek az emeletén megtalálták azt az ültetvényt, ahol a lefoglalt marihuánát termesztették.

A négy férfit őrizetbe vették, csalással és kábítószer-birtoklással gyanúsítják őket, és kezdeményezik az előzetes letartóztatásukat. A nőt kábítószer-birtoklással gyanúsítják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását