2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a Kaláka Fesztivállal együttműködve nyílt, korhatár nélküli versíró pályázatot hirdet A Bükk csavargó útjain címmel; a beküldési határidő április 30.
2017. március 8. szerda 14:26 - HírExtra
 
A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság megalakulásának 40. évfordulója alkalmából hirdeti meg versíró pályázatát - olvasható a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság tájékoztatójában.

A szervezők olyan verseket várnak, amelyek a Bükk természeti adottságait, élővilágát, kiállítóhelyeit, a területén elhelyezkedő települések, túrák, kirándulások, látogatások hangulatát adják vissza. Minden pályázó maximum 3 verset küldhet be az info@kalakafesztival.hu email-címre.

A pályamunkákat elbíráló zsűri tagjai: Lisztóczky László irodalomtörténész, Lackfi János költő, Rónai Kálmánné, a Bükki Nemzeti Park igazgatója, Paulikovics Ildikó, a Bükki Nemzeti Park kommunikációs osztályvezetője, valamint a Kaláka együttes tagjai, Becze Gábor, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos, Radványi Balázs.

­A beküldött versek közül egyet a Kaláka együttes megzenésít és előad a 38. Kaláka Fesztiválon, amelyet Egerben rendeznek meg június 29. és július 2. között. Emellett a legjobb munkák beküldői két személyre szóló fesztiválbérletet és szálláshelyet kapnak a 38. Kaláka Fesztiválra.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság többek között két személy részére egy hétvégi kikapcsolódási lehetőség kínál a díjazott által megjelölt bármelyik bükki szálláshelyén. A pályázat kiírói a zsűri által kiválasztott versekből kiadvány megjelentetését is tervezik ötszáz számozott példányban - olvasható a pályázati felhívásban.

További részletek a www.bnpi.hu oldalon és a Kaláka Fesztivál www.kalakafesztival.hu honlapján érhetőek el.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását