2024. március 29. - Auguszta

Közeleg a hét

A Budaörsi Sport Club asztalitenisz-szakosztálya január utolsó hetében színes, színvonalas programokkal vár minden érdeklődőt a Pingpong Hete rendezvényre, amelynek két csúcspontja a keddi női Európa-bajnoki selejtező és a szombati ETTU Kupa-mérkőzés lesz.
2017. január 19. csütörtök 13:22 - HírExtra
 A klubtól kapott tájékoztatás szerint a város már harmadik alkalommal adhat otthont válogatott meccsnek, ráadásul most, a svédek ellen két helyi játékos, Pergel Szandra és Nagyváradi Mercédesz is tagja a magyar keretnek. A nemzeti együttes eddigi mindhárom mérkőzését megnyerte a csoportjában, így jó esélye van arra, hogy csoportgyőztesként közvetlenül kijusson az Eb-re. Ez lesz a szövetségi kapitányi posztról több mint egy évtized után távozó Téglás Péter utolsó találkozója a válogatott élén.

A pingponghét másik fontos tétmérkőzésére szombaton kerül sor, a Budaörs női csapata az ETTU Kupa negyeddöntőjének első találkozóján fogadja a török Bursa Büyüksehir Belediyespor gárdáját. Az elődöntőbe jutás két mérkőzésen dől el, a visszavágóra február elején kerül majd sor Törökországban.

Mindkét találkozóra ingyenes lesz a belépés, de a házigazda klub ezeken kívül is több szórakozási, sportolási lehetőséget kínál. Két kategóriában, gyermek és felnőtt korosztályban ismét megrendezik a nyílt amatőr asztalitenisz-bajnokságot, amelyen bárki elindulhat, aki nem igazolt játékos.

Nevezési díj nincs, az érmek átadására pedig közvetlenül az ETTU Kupa-mérkőzés előtt kerül majd sor. Azokat, akik nem szeretnének versenyezni, játszani viszont igen, folyamatosan két asztal várja majd a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand létesítményében hétfőtől vasárnapig.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását