2020. augusztus 3. - Hermina

Nicsak, hol a cigi?

Több mint öt és fél ezer csomag, mintegy 4,5 millió forint értékű cigarettát találtak pénzügyőrök és rendőrök egy közös akció alkalmával Budapesten - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden a Facebook-oldalán.
2014. február 11. kedd 13:29 - HírExtra
A közlemény szerint a Kelet-budapesti Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai egy héten át közös ellenőrzéseket tartottak a főváros több kerületében.

Az egyik ellenőrzés során a XV. kerületben igazoltattak egy gépjárművet, amelyben 90 csomag magyar adójegy nélküli cigarettát találtak. Az akció folytatásaként a járőrök különféle lakóingatlanokban további 5524 csomag adózatlan cigarettát találtak.

A pénzügyőrök a személyautót, valamint az összesen 5614 csomag, több mint 4,5 millió forint értékű cigarettát lefoglalták, és költségvetési csalás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál. Az ezzel párhuzamosan indított jövedéki eljárás végén 5,5 millió forint feletti jövedéki bírság kiszabása várható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását