2024. április 27. - Zita

Bemutatja jelöltjeit az LMP

A jövő hét végén, január 25-én és 26-án tartja kétnapos budapesti kongresszusát az LMP, amelyen véglegesítik a párt országos listáján szereplő első harminc jelölt sorrendjét és bemutatják a 106 egyéni körzet indulóit is - mondta Schiffer András hétfőn az MTI-nek.
2014. január 13. hétfő 15:02 - HírExtra
Az LMP társelnöke emlékeztetett arra, hogy legutóbbi, január elején tartott kongresszusukon csak arról döntöttek, hogy melyik harminc ember kerüljön fel az országos listára, de akkor sorrendet még nem állítottak fel közöttük.

Az országos lista fennmaradó helyeit később, várhatóan februárban a párt választmánya és országos politikai tanácsa tölti majd fel - tette hozzá.

A kongresszuson együtt mutatják be 106 egyéni képviselő-jelöltjüket is, habár vidéken már többfelé is zajlik az egyenkénti bemutatás. Szerdán Somogy, pénteken Zala, jövő hét hétfőn pedig Vas és Veszprém megyében állnak a nyilvánosság elé az LMP indulói - mondta el Schiffer András.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását