2020. augusztus 9. - Emőd

Indul a visszaszámlálás!

Elkezdhetnek visszaszámolni a rajongók, már csak 6 hét van hátra, és május 21-én a Puskás Ferenc Stadionban ismét Depeche Mode koncert!
2013. április 11. csütörtök 11:25 - HírExtra
A csapat legújabb albuma, a Delta Machine – ahogy a legtöbb európai országban, úgy nálunk is - a slágerlista első helyén kezdett és máris platina státuszt ért el. A zenekar körül már teljes az őrület, mindenki a májusi turné indítást várja, s azt, hogy Dave Gahan és társai idén mivel kápráztatják el a közönséget.

A turnét is támogató Telekom segítségével május 11-től Depeche Mode kiállítás lesz Budapesten, az Erzsébet téri Design Terminálban a világ legnagyobb, magántulajdonban lévő Depeche Mode gyűjteményéből, a Burmeister Gyűjteményből láthatnak majd a rajongók több mint 250 ritkaságot és emléktárgyat.

Ha ez még mindig nem lenne elég, a március 24-i, bécsi lemezbemutató koncert ma este 9 órától megtekinthető az alábbi linken: www.fan4fan.com

Idén tavasszal nem panaszkodhatnak a Depeche Mode rajongók, szinte minden hétre jut egy újabb élmény kedvenc zenekarukkal.

A május 21-i, budapesti koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását