2024. május 16. - Mózes, Botond

Nagyot lépett az MSZP

Az Együtt 2014 választói mozgalom alapítóit - a Haza és Haladás Egyesületet, a Milla Egyesületet és a Magyar Szolidaritás Mozgalmat -, az LMP-t, a Demokratikus Koalíciót, a 4K!-t, a Magyarországi Szociáldemokrata Pártot és a Szövetségben, Együtt Magyarországért pártot kereste meg együttműködési ajánlatával az MSZP.
2012. november 28. szerda 14:54 - HírExtra
Mesterházy Attila pártelnök sajtótájékoztatón elmondta: az országos politikai erőknek szerdán elküldött felhívást civil szervezeteknek és érdekképviseleteknek is eljuttatják.

A Szövetség a változásért elnevezésű javaslatcsomag januártól csaknem húsz témában kezdeményez szakpolitikai egyeztetéseket. Az MSZP elnöksége minden témában 3-4 tagú tárgyalódelegációt jelölt ki.

A pártelnök azt mondta: a 2014-es parlamenti választás több évtizedre meghatározza az ország jövőjét, az összefogásról ezért nem elég beszélni, tettekre van szükség. "Olyan folyamat elindítását kezdeményezzük, amely világos ütemezéssel a programok egyeztetésétől elvezethet egy választási szövetség létrehozásáig" - jelentette ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását