2024. március 3. - Kornélia

Nőtt a gyanúsítottak száma

Hétre nőtt a tiszaszentmártoni embercsempészési ügy gyanúsítottjainak száma; három elkövetőt kedden fogtak el - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.
2012. március 28. szerda 14:20 - HírExtra
Fedor Rita emlékeztetett : a rendőrség tavaly augusztusban bűnügyi információk alapján ütött rajta a tiszaszentmártoni embercsempészeken.

A Kisvárdához közeli település egyik házának pincéjében, valamint az ingatlan többi helyiségében 13 afgán állampolgárt találtak, akiket az elkövetők csónakkal hoztak át a Tiszán, a magyar-ukrán határszakaszon. Akkor két magyar állampolgárt elfogtak, két társuk pedig feladta magát a rendőrségen, és azóta mind a négyen előzetes letartóztatásban vannak.

Az ügyben most újabb három magyar állampolgárt fogtak el, akik szintén részt vettek az afgánok, valamint további 13 külföldi Magyarországra csempészésében.

A hét gyanúsított az Ukrajnából a Tiszán csónakkal áthozott migránsokat - a Tiszaszentmártonban elfogott afgánok kivételével - tovább szállította, és segítette eljutásukat nyugat-európai országokba.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását