2020. szeptember 30. - Jeromos

Rossz rémhír, vagy szomorú valóság?

A Jobbik azt kérdezi a kormánytól, hogy a kiszivárgott híreknek megfelelően valóban tervezi-e a MÁV teljesítménycsökkentését és így a vidéki szárnyvonalak ismételt bezárását - tette fel a kérdést keddi sajtótájékoztatóján Bödecs Barna.
2012. február 28. kedd 11:13 - HírExtra
Csökkenteni, nem növelni

Jávor Benedek az LMP frakcióvezetője múlt csütörtökön számolt be arról, hogy információi szerint a kabinet tíz százalékot is elérő teljesítménycsökkentést írt elő a vasúttársaságnak.

Hozzátette, hogy éppen a jelenlegi kormánypártok tiltakoztak 2010 előtt a leghangosabban a szárnyvonalak bezárása és a MÁV teljesítményszűkítése ellen. Véleménye szerint a kormány most "ugyanezt a kókai programot folytatja, csak kicsit intenzívebben".

Sunyi módon?


Az ellenzéki frakcióvezető kijelentette azt is, hogy a csökkentést "stikában igyekeznek megtenni", az érintett MÁV-dolgozókkal titoktartási nyilatkozatot írattak alá. Bödecs Barna szerint egy ilyen intézkedés teljesen ellehetetlenítené a vidéki Magyarország regionális vonatközlekedését, így tehát ellentétes a kormány programjával.

A jobbikos politikus felszólította a szaktárcát, hogy ha valóban írattak alá ilyen titoktartási nyilatkozatot, akkor bocsássák el az ezeket aláírató kormányzati tisztviselőket.

Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását