2024. április 27. - Zita

Öngyilkos lett Whitney?

Irtózatos állapotban látták utoljára Whitney Houstont (†48) egy helyi idő szerint péntek hajnalig tartó partin.
2012. február 13. hétfő 12:49 - HírExtra
Az amerikai énekesnőt másnap holtan találták hotelszobájában. Ahogy Michael Jacksonnal (†50) – és még sorolhatnánk néhány hírességet –, a feltételezés szerint vele is gyógyszer-túladagolás végezhetett, mert szobája tele volt gyógyszeres dobozokkal.

A hatszoros Grammy-díjas énekesnőre testőre talált rá Beverly Hilton hotelbeli szobájának fürdőkádjában, a mentőket délután 15.43-kor értesítették, akik perceken belül a helyszínen voltak. Próbálták újraéleszteni, de már nem sikerült: a halál beállta 15.55 perc.

Bár az énekesnő szobájában kábítószert nem ­találtak, a szemtanúk szerint a halála előtt, csütörtök este úgy kellett kitámogatni a közelgő Grammy-díj-kiosztót ün­neplő partiról, és bár sokszor volt maga alatt az utóbbi időben, ilyen állapotban mostanában nem nagyon lehetett látni.
Az utolsó fotókon szinte rá sem lehet ismerni

– A parti elején jól volt, ­Kelly Price-szal még duettet is énekelt, utána rengeteget ivott és szívott, alig állt a lábán. A végére teljesen kivetkőzött önmagából – állította egy szemtanú.

Azt egyelőre nem tudni, hogy öngyilkossági szándékkal adagolta-e túl a pirulákat az énekesnő, vagy csak a szervezete nem bírta a sorozatos megpróbáltatásokat. De az is lehet, hogy csak fel akarta hívni a figyelmet magára azzal, hogy megróbál véget vetni az éle­tének.

Mindenesetre a Több mint testőr sztárja évek óta drog-és alkoholproblémákkal küzdött, kokainon élt, és hiába volt elvonón, mindig visszaesett. Pedig egy fantasztikus karrier előtt állt, amikor 1985-ben megjelent első lemeze Whitney Houston címmel. A 80-as, 90-es évek legnagyobb ­sztárja volt. Aztán 1992-ben hozzáment Bobby Brownhoz, aki a hírek szerint rászoktatta a kábítószerre, és tönkretette az életét.

A rapper sorozatosan verte, amiért az énekesnő be is perelte, válásuk után ­gyerektartást sem fizetett a férfi. Whitneyt anyagi gondok is gyötörhették, New Jersey-i házát a napokban foglalták volna le ­tartozásai miatt, pedig valaha övé volt minden idők legdrágább lemezszerződése.

Bobby Brown a szombat esti koncertjén már zokogva kiabálta a mikrofonba, hogy „szeretlek, Whitney", de ezzel már jócskán elkésett.
Forrás: blikk.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását