2021. január 17. - Antal, Antónia

Gyilkosság családon belül

Élettársa 24 éves fia ölt meg késsel egy 59 éves férfit a főváros XVIII. kerületében; a fiatalember és anyja két nap múlva azt állította, hogy a holttestet vidékről hazatérve fedezték fel a házban - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.
2012. január 21. szombat 15:19 - HírExtra
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleményben tudatta: csütörtökön érkezett a rendőrségre a bejelentés, hogy egy férfi holttestét találták meg a rokonok a XVIII. kerületi lakásukban. A rendőrök megállapították, hogy a férfi halálát több késszúrás okozta, és a nyomokat, így a padlóra folyt vért az elkövető megpróbálta eltakarítani.

Az áldozat élettársát és 24 éves fiát, akik bejelentették az esetet, a rendőrség kihallgatta, és a fiatalember beismerte, hogy kedd este italozás közben - állítása szerint önvédelemből - késsel többször megszúrta a férfit.

A közlemény szerint a 24 éves férfi azért italozott, mert barátnője - az áldozat lánya - el akarta hagyni őt. Az 59 éves férfi, aki az italtól általában agresszív lett, felugrott, késsel próbálta megszúrni, ő csak védekezett, úgy szúrta meg többször a sértettet - vallotta a gyanúsított.

Később az anyjával együtt próbálták eltüntetni a vérnyomokat, de nem sikerült, ezért úgy döntöttek, hogy elutaznak vidékre, megpróbálva így alibit szerezni. Két nap múlva aztán bejelentették, hogy holtan találták a férfit.

A rendőrség a gyanúsítottakat őrizetbe vette, a bíróság pedig szombaton előzetes letartóztatásba helyezte őket - közölte a rendőrség.
 
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását