2024. április 27. - Zita
Vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak márciustól azok a cégek, amelyeknek gondot okot az öt százalékos béremelés végrehajtása 2012-ben; a 21 milliárd forintos keretből várhatóan 450-700 ezer munkavállaló béremeléséhez járulnak hozzá a költségvetésből.
2012. január 17. kedd 10:56 - HírExtra
Gondot okoz?

Vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak márciustól azok a cégek, amelyeknek gondot okot az öt százalékos béremelés végrehajtása 2012-ben; a 21 milliárd forintos keretből várhatóan 450-700 ezer munkavállaló béremeléséhez járulnak hozzá a költségvetésből - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára a keddi kormányszóvivői tájékoztatón.

Vállalni kell


A pályázónak vállalnia kell, hogy a bérek nettó értékének megőrzéséhez szükséges béremelést minden munkavállalójánál végrehajtja, valamint azt, hogy 2012-ben legalább megtartja - vagyis nem csökkenti - dolgozóinak létszámát.

Az államtitkár ismertette, hogy az 5 százalékos emelésből 2, illetve 3 százalékos támogatást terveznek, a pályázatok megjelenése február végén, március elején várható.
Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

kocsis.tamas
2012. március 19. 14:05

ELJÖTT A SZÁMON KÉRÉS FELELŐSSÉGRE VONÁS IDEJE

VÁLASZTÓ POLGÁR PETICIÓS LEVELE ÁPOLÁSI DÍJ ÜGY 8 ÓRA FŐ MUNKA IDŐ LEGYEN.



ITT A IDŐ SZOCIÁLIS ÉS EMBERI JOGOM PETICIOS BIZOTTSÁG EURÓPAI PARLAMENT STRASBOURG . JOGI ÜGY KÖZPONTI KERÜLETI BÍRÓSÁG MARKÓ UTCA .25 PANASZ LEVÉL.
ORBÁN VIKTOR MINISZTER ELNÖK ÚR RÉTHELYI MIKLÓS MATOLCSY GYÖRGY CZOMBA SÁNDOR ÉS FIDESZ-KDNP.ÁLLAM TITKÁRAIT. ERÖFORRÁS MISZTÉRIUM GAZDASÁGI MISZTÉRIUM. SZÁMÍTOK MTVA 1 ATV MTV 2 MÉDIA SEGÍTSÉGÉRE KÖSZÖNÖM. IS. MÉG MEG VÁROM SZABÓ MÁTÉ ombudsman PANASZ LEVELEM VÁLASZÁT

SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS

ORBÁN VIKTOR MINISZTER ELNÖK ÚR FIDESZ-KDNP MINISZTERI ÁLLAM TITKÁRI TEJES FIDESZ-KDNP ORSZÁGGYÜLÉSI KÉPVISELŐI TESTÜLETE. SZÉGYENE MAGÁT ÁPOLÁSI DÍJ ÜGYBE KÉT ÉVE 2010. ÁPRILIS 25 ÉN TÖL SEMMIT NEM TETTEK CSONTIG HATOLÓ FÁJDALMAS BETEGEKÉRT...T ÉS AZOKÉRT A CSALÁD TAGOKÉRT AKIK 24 ÓRÁBA ÁPOLJÁK ŐKET OTTHONI LAKÁSUKBA A SZERETET CSALÁDBA AMI MÁS MINT EGY KÓRHÁZ PERSZE AZ UTÁN MIKOR A DR ÚR NŐ HAZA ENGEDI.HOGY OTTHONÁBA GYÓGYULJON TOVÁBB . ORBÁN VIKTOR FIDESZ-KDNP 1 MILLIÓ MUNKAHELY TEREMTÉSI PROGRAMOT ÍGÉRT AMI AZ IS MARAD EZEN VÁLTOZTATNI KELL. HOGY LEGYEN 8 ÓRA FŐ MUNKA IDŐ A ÁPOLÁSI DÍJ DOLGOZHASSON 70 EZER EMBER 62EZER FT MINIMAL BÉRÉRT DE HOLNAP ELJÖN A IGAZSÁG PILLANATA.

Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását