2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A sofőr volt a tolvaj

Az eddigi adatok szerint a pénzszállító autó sofőrje lopta el a pénzt az I. kerületi Donáti utcában szerda este megtalált járműből; Lőrincz Lászlót sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt keresik - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön az MTI-vel.
2011. december 1. csütörtök 10:05 - HírExtra
A közlemény szerint a 37 éves férfi ellen azért adtak ki országos elfogatóparancsot, mert előző nap 16 óra 45 perc körül a munkavégzése során használt, általa vezetett gépkocsit a II. kerületi Medve utcából eltulajdonította, azzal az I. kerületi Donáti utcába hajtott, hogy a járműben lévő pénzt eltulajdonítsa.

Lőrincz László, miután a pénzt magához vette, egy 1992-es évjáratú, fehér színű, CPV-151 forgalmi rendszámú Volkswagen Passat típusú személygépkocsival hajtott el a helyszínről.

Az MTI Hírcentrum tudósítója még szerda este a Donáti utcából, ahol megtalálták a pénzszállító autót, azt jelentette: értesülése szerint az egyik pénzszállító cég járműve egy kerületi bank előtt állt, s a személyzet egyik tagja bement a pénzintézetbe. Ekkor - mielőtt a pénzszállító munkatársa visszatért volna - a jármű elindult és eltűnt. Ekkor tettek rendőrségi bejelentést.

Az MTI Hírcentrum munkatársa arról számolt be, hogy tudomása szerint a járművet a Donáti utca egyik házának pinceszintjén, egy garázsrészben találta meg a rendőrség GPS-jelek alapján, s az egyik ülésen egy fegyver volt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását