2024. május 20. - Bernát, Felícia

Jobbik: a kormány csak a saját luxusával foglalkozik

A Jobbik felháborítónak tartja, hogy miközben szerintük az emberek valódi problémáival nem törődik a kormány, addig sokmilliárd forintot költ saját jólétére és luxusára.
2011. augusztus 24. szerda 15:19 - HírExtra
Staudt Gábor képviselő szerdai budapesti sajtótájékoztatóján példaként említette, hogy a 29 pontos kormányzati akciótervben Orbán Viktor miniszterelnök által tavaly meghirdetett teljes telefon-, bútor- és gépkocsi-vásárlási stop helyett 97 darab új Skoda Superb típusú autót vásárol a kormányzat 600 millió forintért, valamint nemrég 150 iPad2 telekommunikációs eszközt szereztek be.
 
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium több száz millió forintért kötött külsős ügyvédi szerződéseket, a kormány több milliárd forintot ad "haveri cégeknek kormányzati kommunikációra", ráadásul az előző ciklus hibás döntéseit is folytatja, amikor 22 milliárd forintért tervezik megvásárolni a közmédia Kunigunda utcai székházát - folytatta az ellenzéki képviselő. Staudt Gábor szerint ez a "legkeményebb arrogancia, nihilizmus és cinizmus", hiszen a kormány nem végzi el a dolgát, az emberek valódi problémáival nem foglalkozik, mindeközben pedig sokmilliárdot költ el saját jólétére. A kormány jobban tenné, ha azzal foglalkozna, ami a valódi dolga: az emberek és az ország problémáinak megoldásával - jelentette ki.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását