2024. április 29. - Péter
Késsel megsebesítettek két rendőrt szerda délután az M1-M7-es autópálya fővárosból kivezető szakaszán, egy benzinkútnál - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-vel.
2011. augusztus 10. szerda 16:49 - HírExtra
A rendőrök nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, a 27 éves gyanúsítottat, aki ellen csalás miatt korábban több körözést is kiadtak, őrizetbe vették - mondta Horváth Katalin Fanni.

A szóvivő közlése szerint a III. kerületi rendőrkapitányság munkatársai állampolgári bejelentés nyomán intézkedtek a 27 éves férfival szemben, aki a nála lévő késsel eközben sebesítette meg a rendőröket.

A körözött férfit a megsérült rendőrök fogták el - mondta a szóvivő.

Az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben a további eljárást az illetékes nyomozó ügyészség folytatja le - közölte Horváth Katalin Fanni, hozzátéve, hogy a 27 éves férfi ellen csalás miatt hét körözés volt érvényben.

Hatala József országos rendőrfőkapitány személyesen köszönte meg annak a két rendőrnek a helytállását, akik szerdán elfogtak egy körözött bűnözőt, annak ellenére, hogy a férfi késsel megsebesítette őket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője az MTI-vel.


Horváth Katalin Fanni hozzátette: a két rendőr nyolc napon belül gyógyuló sérüléseit ellátták, elhagyhatták a kórházat.

A BRFK szóvivője korábban elmondta: a III. kerületi rendőrkapitányság munkatársai az M1-M7-es autópálya fővárosból kivezető szakaszán, egy benzinkútnál állampolgári bejelentés nyomán intézkedtek egy 27 éves férfival szemben, aki a nála lévő késsel megsebesítette a rendőröket.
A férfi ellen csalás miatt hét körözés volt érvényben. Az őrizetbe vett gyanúsítottal szemben a további eljárást az illetékes nyomozó ügyészség folytatja le - közölte Horváth Katalin Fanni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását