2024. április 30. - Katalin, Kitti

Új eljárás a Balla-ügyben

Hatályon kívül helyezte a Balla Irma-gyilkosság ügyében hozott elsőfokú ítéletet - amelyben az áldozat fiát, S. Sándort 12 év fegyházbüntetésre ítélték -, s új eljárás lefolytatását rendelte el az ügyben csütörtöki ítéletében a Debreceni Ítélőtábla.
2011. március 24. csütörtök 13:21 - HírExtra
Elrendelték S. Sándor előzetes letartóztatásának azonnali megszüntetését is. A táblabíróság Ficsór Gabriella vezette büntetőtanácsa a csütörtöki ítéletében új eljárás lefolytatását rendelte el, miután "nem sikerült teljes körű bizonyítási eljárást lefolytatni az ügy részbeni felderítetlensége miatt". Balla Irma debreceni fideszes önkormányzati képviselőt 2007-ben, húsvétkor gyilkolták meg debreceni lakásában. A gyilkossággal a fiát, S. Sándort vádolta meg az ügyészség.

Az első fokon eljáró Hajdú-Bihar Megyei Bíróság S. Sándort különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt tizenkét év, fegyházban letöltendő szabadságvesztésre ítélte. Az ügyész súlyosításért, az ügyvéd felmentésért fellebbezett, így került az ügy a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtáblára.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását