2024. április 27. - Zita

Szex vagy stressz? Most válassz!

Ma sem tudjuk, hogy valójában mi is a szerelem, s hogy mitől tud az első találkozáskor kialakulni szenvedélyes vonzalom, és ha már kialakult, mitől és miért múlik el.
2011. március 17. csütörtök 09:24 - HírExtra
A témát elemzők azt mondják, az elmúlt évszázadokban a háborúk, a járványok, a korai halálozás nem adott lehetőséget több évtizedes párkapcsolatra, hiszen mire problémák léptek volna fel a házasságban, valamelyik fél meghalt. A hosszabb együttélés sok új kérdést vet fel, a szexuál-, valamint a párterápia ezeket próbálja orvosolni.

Potenciazavar esetén szervi betegség ellen szól, ha a reggeli ébredéskor jelentkező merevedés megtartott, vagy ha erotikus film nézésekor lép fel. Idegrendszeri vagy prosztatabetegség esetén mindig van vizeletürítési panasz is. Kezeletlen cukorbetegség, érelmeszesedés gyakori tünete, illetve sokféle gyógyszer, például egyes vérnyomáscsökkentők, nyugtatók mellékhatása. A potenciazavar gyakori oka a tartós stressz. A közismert potencianövelő gyógyszerek vényköteles, hatásos készítmények, de előzetes urológiai kivizsgálás nélkül nem ajánlott szedni. Házi megoldásként a maca és ginszenggyökér kivonata javasolt, jó potencianövelők, fokozzák a nemi vágyat, javítják a testi-szellemi erőnlétet. Hatásos lehet a zeller és a zöldbab, a gyümölcsök közül az avokádó, a datolya és a gesztenye.

Zabteával fokozható a nemi vágy

A partner ingererőssége is fontos kérdés, így hosszú házasságban előfordulhat, hogy nem tudja már megkívánni feleségét a férfiember. Főleg, ha párja hagyja a testét eltorzulni, nőiességét elveszni, ráadásul még hárpiává is válik.

Az erekciót csak kiváltani lehet, követelni nem. Először vizsgálja meg magát a tükör előtt minden feleség, akinek a férje “gyengélkedik”. A százszázalékos goji gyümölcslékúra pár hónapon belül csodát tehet. Alapszer a zabteakúra is, ami a vágyat a teljesítőképességet és a szexuális élmény erőteljességét a csúcsra képes juttatni, s a nőkre is hat.
Forrás: NőiTeázó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását