2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Nagy Feró pörög

Nagy Feró mindig képes meglepetést okozni. Most éppen azzal, hogy egyik napról a másikra céges rendezvények sztárja lett. Persze máshol is belefuthatunk egy-egy Beatrice koncertbe.
2011. március 15. kedd 07:22 - HírExtra
Sokat nőtt Nagy Feró ázsiója azóta, hogy az X-Faktorban hónapokon keresztül mentorként segítette, és olykor dorgálta a versenyzőket. A nemzet egykori csótányának korábban sem volt ugyan gondja azzal, hogy mivel töltse az idejét, hiszen fellépésről fellépésre járt, de az utóbbi időben a korábbitól gyökeresen eltérő szerepkörben is számítanak rá.

"Nagyon sok fellépésünk van a Beatricével és nekem egyénileg is, ám némiképp engem is meglep, hogy már nem csak énekesként hívnak egy-egy helyre" – kezdte Feró. "Mostanában egyre több multicégtől, banktól kérnek fel olyan karaokeműsorok vezetésére, ahol az alkalmazottak amolyan csapatépítő jelleggel vetélkednek egymással. Azért persze néha felcsendül a végén a Nyolc óra munka is" – tette hozzá a rockikon.

Természetesen Ferónak nemcsak az számít, hogy minél jobban fusson a szekere, hanem a Beatrice frontembereként a csapat sorsa is nagyon fontos számára.

"Nekem elsődleges, hogy a zenekar tagjai megtalálják a számításukat, ezért egyéni fellépéseket is lemondok annak érdekében, hogy a banda koncerthez jusson. A napokban például Tatabányán, a sportcsarnokban játszottunk a Magyar Rock Napon, ahol többek között az Ossiannal és a Lorddal léptünk fel, és több más koncert is vár ránk a közeljövőben" – nyilatkozta a Borsnak az énekes.

Forrás: BorsOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását