2024. április 27. - Zita

Megint bejött a régi trükk

Újra a régi trükkel loptak meg egy idős bácsit Gyulán. A 80 éves férfi lakásába pénteken délelőtt azzal az ürüggyel ment be egy idegen, hogy 40 ezer forintot hozott.
2011. március 5. szombat 12:28 - HírExtra
A pénzt azonban csak akkor adja át, ha van a bácsinak olyan sorszámú bankjegye, amilyet ő keres. Az idős férfi elővette a pénztárcáját, és megmutatta a benne lévő pénzt. Az ismeretlen ekkor kikapta a bácsi kezéből a tárcát, és elmenekült a benne lévő 20 500 forinttal.

A rendőrség az eset kapcsán ismételten kéri, hogy senki ne engedjen be váratlanul érkező idegeneket a lakásába. A fiatalabb családtagok mondják el idős szüleiknek, nagyszüleinek, hogy nagyon könnyen meglophatják őket.

Ha valami miatt mégis szóba szeretnének állni a hozzájuk becsengetőkkel, az első megkereséskor mondják azt, hogy jöjjenek vissza egy későbbi időpontban, amikor a családtagjaik is ott lesznek. A tisztességtelen szándékkal házalók ilyen esetben vissza sem mennek majd az idősekhez.
Forrás: police.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását