2024. április 24. - György

Hamis ruhaneműk kerültek elő

Több ezer darab ruházati cikket foglaltak le a brit hatóságok Londonban, amelyeken illegálisan szerepelt a 2012-es nyári olimpia logója.
2011. március 2. szerda 22:09 - HírExtra
Bár még másfél év van a londoni olimpiáig, nem csak a szervezők, de a hamisítók is lázasan készülnek az eseményre. A napokban mintegy 6500 darab hamis ruházati terméket, köztük pólókat foglaltak le a brit hatóságok a londoni Oxford Street egy üzletében, amelyeken a nyári olimpia logója szerepelt jogosulatlanul.

A BBC News szerint a boltban olyan nagy mennyiségben voltak felhalmozva a hamisítványok, hogy szinte teljesen elzárták a lépcsőházat és a tűzlépcsőt.

A szakértői becslés szerint a hamisítványok összértéke eléri a 100 ezer fontot. A rendőrség a razziát követően nyomozást indított az ügyben.

A hatóságok szerint a 2012-es olimpia közeledtével érezhető mértékben megnőtt a hamisítványok, elsősorban sportruházati cikkek jelenléte az országban, amelyek kiszűrése érdekében fokozott ellenőrzéseket vezettek be.

Forrás: Hent Hírügynökség
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását