2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Vigyázat, veszélyes! Látta ezt a férfit?

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.
2011. február 12. szombat 13:39 - HírExtra
"A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2010. augusztus 15-én ismeretlen tettes egy teletextes ismerkedési oldalon kapcsolatba lépett egy férfivel és telefonon találkozót beszéltek meg. Az ismeretlen férfi 2010. augusztus 15-én 11 óra 30 perc körüli időben ismerkedési szándékot színlelve felkereste IV. kerületi lakásán a sértettet, majd ez idáig ismeretlen szerrel és módon elkábította, majd a lakásból műszaki cikkeket, mobiltelefonokat tulajdonított el" - tájékoztatott a rendőrség.

A IV. kerületi nyomozók az eljárás során beazonosították az ismeretlen férfit. Alaposan feltehető, hogy a képen látható férfi több hasonló jellegű bűncselekményt követett el az ország egész területén.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy akinek a sérelmére a képen látható férfi hasonló bűncselekményt követett el, vagy a bűncselekménnyel, esetleg a férfi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 231-3400-ás telefonszámot.
Forrás: ORFK
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását