2021. március 3. - Kornélia

Mi fér el egy borotvaélen? Semmi sem lehetetlen...

Semmi sem lehetetlen - ezt véste borotvaélre egy brit férfi szívdobbanásai szünetében, amivel egyúttal bizonyította is az állítást.
2011. február 12. szombat 10:03 - HírExtra
A "Nothing is impossible" felirat betűi tizedmilliméteresek, szabad szemmel egyáltalán nem láthatók, elolvasásukhoz 400-szoros nagyítású orvosi mikroszkóp szükséges. A borotvaélre író Graham Short igencsak megszenvedett művével, legalább 150-szer próbálkozott hiába.

A 64 éves férfi Birminghamben él, és a nagyváros forgalma miatt csakis éjjelente tudott dolgozni, amikor a közlekedés okozta rezgés elcsitul. Jobb karját karosszéke karfájához kötözte, hogy egyáltalán ne remegjen a keze, és csakis szívdobbanásai között vésett.

Az ő esetében elég hosszú a szünet, mivel percenként 30-as a pulzusa az állandó sportolásnak, a napi 10 kilométernyi úszásnak köszönhetően.

Immár a Nothing is impossible felirat borotvaélen áll, nevezetesen egy Wilkinson gyártmányú pengén. Megvehető: Short 47 ezer 500 fontért (szűk 15 millió forintért) kínálja.

A semmi sem lehetetlenből következőn minden megtörténhet, még az is, hogy valaki megveszi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását