2024. április 29. - Péter

Egervári nyitva tartja a szemét

Egervári Sándor az mlsz.hu-n vezetett blogjában osztotta meg a szurkolókkal az Azerbajdzsán elleni összecsapás tapasztalatait.
2011. február 11. péntek 08:42 - HírExtra
"A szerdai mérkőzés nagyon jól szolgálta a csapatépítési terveink megvalósítását, a közösség erősítése szempontjából is fontos, hogy a játékosok újra együtt tölthettek néhány napot, és újabb találkozót tudtak győzelemmel zárni. A keret tagjai több mint két hónap után találkoztak újra, és ez jó alkalom volt arra is, hogy kielemezzük a litvánok elleni mérkőzés tapasztalatait, és erősítsük azokat a pozitívumokat, amelyekre szükségünk lesz a sikeres tavaszi szereplés érdekében. Amint azt korábban többször említettem, jelenleg a csapatépítés fázisában járunk, ezzel együtt a magyar válogatottnak minden körülmények között a győzelem szándékával kell pályára lépnie mérkőzésein. Szintén fontosnak tartom, hogy a fiatalabb futballisták minél több válogatott rutinra tegyenek szert a ránk váró feladatok előtt, s az elmúlt napok ebből a szempontból is előrelépést jelentettek.

A mérkőzésen voltak olyan periódusok, amikor nem tudtuk ráerőltetni az ellenfélre az akaratunkat, de összességében több helyzetet dolgoztunk ki, és megérdemeltük a győzelmet. A meccs után azzal engedtem el a játékosokat, hogy remélem, minél többet játszanak a klubcsapatukban, aki viszont kevesebb játéklehetőséget kap, úgy tegye oda magát az edzéseken, hogy felkészülten érkezhessen a válogatotthoz a soron következő feladatok előtt.

A keret kihirdetésekor Tököli Attila beválogatását sokan meglepve fogadták. A második félidőre állt be, és negyvenöt perc alatt kétszer is közel járt a gólszerzéshez. Természetesen sokat lendített volna a beilleszkedésén, ha sikerül a kapuba találnia, ám így is hasznosnak ítélem meg a játékát, volt néhány jó ütemű beindulása, amivel területeket nyitott meg a második hullámban érkezők előtt, ezzel komoly segítséget nyújtott a középpályásoknak.

A következő hetekben mindenhol beindulnak a bajnokságok, közeledve a hollandok elleni selejtezőkhöz, szeretnék naprakész lenni minden kerettag formájáról, ezért az otthon játszókat és a légiósokat is folyamatosan szemmel tartjuk segítőimmel. Jelentősebb változásokra már nem lehet számítani a keretben, ez azonban nem jelenti azt, hogy kiemelkedő teljesítménnyel ne lehetne bárkinek bekerülnie a csapatba. Ha lesz egy-két változás, remélem, a kiugró formák miatt hívhatok meg újabb játékosokat, és nem sérülések kényszerítenek változtatásokra" - olvasható a kapitány blogjában.

Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását