2024. március 29. - Auguszta

Julia Roberts, a gonosz

Hollywoodban kitört a Hófehérke-láz és Julia Roberts is érdeklődik a mese egy új feldolgozása iránt: a The Hollywood Reporter értesülése szerint a színésznő a szívtelen királynőt alakíthatja a Relativity Media produkciójában.
2011. február 9. szerda 11:22 - HírExtra
A Grimm-mese forgatása áprilisban kezdődik. Roberts még nem írta alá szerződését, de a THR.com úgy tudja, erre hamarosan sor kerül. A film 2012. június 29-én kerülhet a mozikba. A Melissa Wallack és Jason Keller által átdolgozott, és kissé modernizált történetben a gonosz mostoha megöli férjét, a királyt, Hófehérke pedig a hét törpéből álló bandájával bosszút áll apja gyilkosán.

Eközben a Universal stúdió is készül a maga verziójára: a Snow White and the Huntsman (Hófehérke és a vadász) című adaptációban a hírek szerint Charlize Theron lehet a királynő. Ebben a mesében a megszokottnál nagyobb feladathoz jut a vadász Hófehérke védelmezőjeként és mentoraként. A stúdió Viggo Mortensennel tárgyal a szerepről.

A Relativity Media a közelmúltban A harcos és A közösségi háló című Oscar-esélyes film produkciójában működött közre. Tavasszal a stúdió Take Me Home Tonight című vígjátékát és Limitless című drámáját is bemutatják Észak-Amerikában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását