2020. július 11. - Nóra, Lili

Új csillag születik?

A 2010-es év legnagyobb popzenei ígéretének kikiáltott Bruno Mars január 14-én az Interaktívba is megérkezik legújabb dobásával, a Grenade című dal klipjével.
2011. január 11. kedd 13:10 - HírExtra
A magyarországi televíziós klippremier mellett ráadásul VJ Eszti és Zola még a megjelenés előtt megajándékozza a szerencsés nézőket a csodagyerek első szólóalbumával.

Január 14-én pénteken az Interaktív elhozza az új amerikai kedvenc, Bruno Mars friss és ropogós Grenade című klipjét. A nemrég szólókarrierbe kezdő énekes első önálló kislemeze azonnal meghódította a Billboard lista csúcsát.

Az egzotikus énekest, dalszerzőt és producert a szakma nagyjai a popzene legsokoldalúbb tehetségének tartják, aki egyedi hangjával bármilyen stílusban képes egyedit alkotni. A mindössze 25 éves előadónak óriási jövőt jósolnak, és Bruno Mars könnyedén felel meg az elvárásoknak.

Legújabb,Grenade című kislemeze szintén a toplisták élén landolt, túlszárnyalva eddigi sikereit.

A világot meghódító címadó dal nálunk január 14-én egy különleges játékkal egybekötve debütál az Interaktívban. Bruno Mars új albuma Magyarországon január 21-én jelenik meg, ám a VIVA nézőinek nem kell hetekig várni a popzenei csemegére, hiszen január 14-től bárki megnyerheti a lemezt egy
exkluzív Bruno Mars pólóval együtt VJ Esztitől és Zolától. Aki lemaradna, ne aggódjon, január 17-e és 21-e között még lesz esélye egy Bruno Mars ajándékcsomaggal indítani az évet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását