2024. május 28. - Emil, Csanád
Napjainkban probléma egy véres szék, egy sáros takaró, sőt, egy mocskosszájú rapper is. Miközben a hatóságok azon aggódnak, hogy egy hírműsorban mit látnak a tinik, a videoklipekben szadomazó-játékokkal szórakoztatják őket az előadók.
2011. január 11. kedd 17:59 - HírExtra
Hálás témát adott az amatőr bloggereknek az utóbbi hetekben a Médiahatóság, ami először Ice T-re, majd a Híradó egyik hírére mutogatta tűhegyes fogait. Problémának számít, hogy egy amerikai rapper egy szlengekkel teli dalszövegben káromkodik, olyan kifejezéseket használva, amelyek valós értelmezéséhez szakértők szükségesek.
 
Mindenesetre az eset visszhangjának hála a népesség egy jókora része lett tisztában az angol káromkodások gazdag felhozatalával. Azóta Marika néni is tudná jellemezni nagy haragjában az Oxford Streeten bármelyik árus édes anyukáját.
 
Depresszív őszi táj egy véres széklábbal

Problémát jelentett az RTL Klub híradója is, ahol a szerkesztők figyelmeztetés nélkül mutogattak véres széklábakat és matracokat. Megjegyzendő, hogy az a bizonyos vér ha nem is sár igazából, már annyira megalvadt, hogy most már biztos sárnak néz ki. Egy nyolcadik kerületi lomtalanításon tömegével találkoznánk hasonló bútordarabokkal. Ott még a szagát is éreznénk.
 
Nem csak a leselejtezett bútorok bemutatásával volt gond. Lehangoló volt a környezet is. Sáros, ápolatlan udvar, köd, borult ég, utoljára Kádár elvtárs korában lefestett házikó. Ez nagyon lehangoló. Pont, mint a legtöbb falu egy borús őszi reggelen. Mennyivel szebb lett volna, ha egy tiszta, rendes, nyuszikkal teli udvarban, sugárzó napsütésben történt volna a mészárlás, ahol svéd gyártmányú steril bútorok környezetében.

Nyugi, a gyerek csak popzenét hallgat!

Bár a híradók nem a legnézettebb műsorok a fiatalok között, a szakértők leginkább az ő lelki békéjüket féltik. Hiszen főműsoridő. No meg valószínűleg a tinik a matek- és töriórák közti szünetben biztosan a híradóban látott aktuális történtekről diskurálnak, miközben Barbi telójáról Ice-T üvölt. Bár a nagy promónak hála utóbbi még meg is eshet.
Igazából nem kellene aggódni. Barbiék inkább nézik a zenetévéket, mint a híradót és inkább hallgatják a legújabb populáris slágereket, mint a Tilos Rádiót. Nem is lett erőszakos képük a világról. Csupán olyan, amelyben a világ legtermészetesebb dolga, ha valaki szado-mazo cuccokban táncol, vagy harisnyás, tűsarokban flangáló férfiakat kínoz egy lestrapált - de nem véres lábú! - ágyon.
 
Kis kutatást végeztünk és megnéztünk három népszerű 2010-es klippet, hogy lássuk mit néznek a fiatalok újra és újra a végtelenségig a nap huszonnégy órájában.
 
Christina nem önmaga ma este

Christina Aguilera videóklipje, a Not Myself Tonight alaposan felborzolta a kedélyeket az óévben, hiszen a sajtó remekül elcsámcsogott azon, hogy mennyire utánozza Lady Gagát. A probléma pedig igazából nem ez.
 
A videóklipben rendkívül érdekes koreográfiát láthatunk, aminek leglényegibb elemei közé tartozik a nemiszervek vizsgálata és a női mellek tapogatása. Az aggódó táncosok a klipben igencsak meg akarnak bizonyosodni arról, hogy a művésznőnek nincs e emlőrákja.



Így táncolni pedig vagy egy templomban jó, egy ékkövekkel kirakott tornadresszben, vagy fehérneműben szakadó esőben néhány gyerekkori félmeztelen jóbarát társaságában. Néha a templomi tánchoz pedig jól illik egy fojtogatómaszk is. Mivel ebben nem lát semmit az ember, ajánlatos befeküdni a többiek közé. Christina is pont ezt teszi.
 
Ha éppen nem táncolnak a klip szereplői, akkor üldögélnek. Egy széken, meztelenül, szegecsekkel, láncokkal, bilincsbe verve. Megjegyezzük, tiszta fehér háttér előtt. Nincs köd és borult idő és a szék lába is teljesen tiszta.
 
Rihannának kínos, hogy egy nő hajt rá

De azért hagyja, hisz buli van emberek. A barbadosi énekesnő nyári slágerében, a Te Amóban feldolgozta azt az örök (?) problémát, mikor a velünk egyező nemű legjobb barátunk, vagy barátnőnk össze akar velünk bújni. Bár káromkodás nincs a dalban, míg előzőleg Aguilera a rövidital-fogyasztásról dalolt főműsoridőben, Rihanna most egy nő visszautasítását énekelte meg.


Ha a szülő belekukkant a videóba néhány másodpercre nem áll el a szava. Ízléses szép környezet, nagy kastély, nagy udvar, fura hajú lány jógázik a gyertyák között. A többi jelenet már kimarad. Például mikor az énekesnő erotikusan öleli, vagy simogatja a másik lányt, vagy éppen kikötözve játszik vele a közös ágyban, egy szoftpornó előadást prezentálva. Nem tudjuk, itt a szövegbeli szomorú visszautasítás pontosan hol is jelenik meg, de az talán most nem is lényeges.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gondolataink témában
Szívesen látná Orbán Viktort köztársasági elnökként?
Szó sem lehet róla
Jobb lenne, mint miniszterelnökként
Teljesen hidegen hagy
Csak, ha nincs más elfogadható jelölt
Igen, alkalmas a posztra
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását