2024. április 24. - György

Messi minden idők legjobbja?

Julio Grondona, az Argentin Labdarúgó Szövetség elnöke egy rádióinterjúban azt mondta: szerinte Lionel Messi minden idők legjobb, 10-es mezt viselő játékosa a helyi válogatottban.
2010. december 31. péntek 07:38 - HírExtra
A futballvezető kijelentésével valószínűleg üzenni kívánt Diego Maradonának, akivel az utóbbi időben finoman fogalmazva nem felhőtlen a viszonya.

Az interjúban Grondona úgy vélte, hogy Messi, Maradona, Juan Roman Riquelme és Juan Sebastian Verón messze kiemelkedett, illetve kiemelkedik a mezőnyből, de közülük is Messi a legjobb.

A múlt héten Maradona - akit a világbajnoki negyeddöntős búcsú után menesztettek az argentin szövetségi kapitányi posztról - azt mondta: bepereli Grondonát, amiért az téves információkat kürtölt világgá drog- és alkohol problémájáról. A volt világklasszis futballista azt állítja, hogy hat éve tiszta, az elnök szerint viszont évente többször is kezelésekre jár egy drága svájci klinikára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását