2024. április 26. - Ervin
Összegyűjtöttünk néhány hírt, amelyek az emberi társadalom betegségét példázzák. Lehet sírni vagy nevetni, bár mi az első opció mellett törnénk pálcát.
2010. december 31. péntek 07:49 - HírExtra
Kék bakancsfűző?

Ez van
Ha olyan messze laknál, mint amilyen hülye vagy, sosem érnél haza.
Minden általánosítás nélkül: Miskolcon rendkívül bátor - rosszabb esetben igen felelőtlen - emberek élhetnek. Október 26-án, a diósgyőri városrész rendőrőrse előtt egy valószínűleg erősen ittas állapotban lévő huszonkét éves férfi a „yard” egyik gépkocsiján töltötte le a felgyülemlett feszültségét. Felugrott a motorház tetejére, „kecsesen” szökellt rajta néhányat, majd záró elemként berúgta a szélvédőt. Mutatványa után nemes egyszerűséggel továbbállt. A férfit ugyan őrizetbe vették és a bíróság is ítélkezett felette, ám a tett remekül példázza egyes állampolgároknak a rendőrséghez fűződő viszonyát.

A kék bakancsfűző a viselője rendőrellenességét tükrözi.


Csinálja valaki utána!


Október 19-én éjszaka, a fővárosi Gizella utca és a Thököly út kereszteződésénél egy férfi olyan különleges mutatványt hajtott végre, amely már a rejtély kategóriájába tartozik. Képes volt fejjel lefelé egy telefonfülke mögé szorulni. Az alak annyira részeg volt, hogy önerőből nem tudott fogságából szabadulni: a rés ahova beszorult, mindössze harminc centis volt! Többet nem érdemes írni az esetről, a kép magáért beszél.

Amikor az egész ország megbolondult

Október hónap legnagyobb mutatványa egyértelműen a parlamenti választás volt, amely meghozta a Fidesz-KDNP ellentmondást egy szemernyit sem tűrő, kétharmados fölényét.

Ám az eredmény kihirdetése előtt Gyurcsány az urnából szövegelt, a vakolat ráomlott a kisebbségiekre, valamint a szavat számláló biztosok „inkább” a kocsmában tartózkodtak.

Egy laza rendőri túlkapás?

A nyolcvannégy éves brit nyugdíjas biciklivel igyekezett felvenni a járandóságát, amiért egy „életen” keresztül dolgozott. A rendőrök azonban vétkesnek találták: a járdán merészelt legalább három méteren keresztül haladni! Szörnyűséges tett, az idős ember fővesztést érdemel! Legalábbis a rendőrök szerint.

A „yard” rendőrautóval hajszolta az idős embert, majd amikor utolérték - valószínűleg nem volt nehéz - bírságot szabtak ki rá.

A rendőrök közül ketten járőrautóval hajszolták a koros kerékpárost, aki igyekszik jó kondícióban tartani magát. Ennek ellenére utolérték és helyszíni bírságot róttak ki, amit azonban a vétkes nem hajlandó kifizetni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását