2024. április 24. - György

Pénzért ölte meg a hajléktalant

Pénzt akart rabolni egy hajléktalantól egy fiatal Vecsésen; az idős férfi életét vesztette a bántalmazás miatt - közölte a rendőrség.
2010. december 11. szombat 10:56 - HírExtra
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - fogva tartása mellett – L. István 26 éves vecsési lakos ellen - olvasható a police. hu oldalon.

Vecsés külterületén még december 4-én egy erdős részen található fabódéban a helyi rendőrőrs beosztottjai egy 61 éves hajléktalan férfi holttestére bukkantak. Az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a sértett bántalmazás következtében halt meg.

Az eljárás során megállapították, hogy a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható L. István helyi lakos december 2-án azért ment a sértett tartózkodási helyére, hogy erőszakkal elvegye a pénzét. A férfit egy vascsővel olyan súlyosan bántalmazta, hogy áldozata belehalt sérüléseibe. A gyanúsított nem talált készpénzt, mindössze egy bicskával távozott a helyszínről - írták.

A gyanúsított beismerő vallomást tett.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását