2024. április 27. - Zita

MSZP-naggyűlés: platformok értékelése

A magán-nyugdíjpénztári tagok megtakarítása, az MSZP alternatív költségvetése, a kormány által bevezetett adócsomag és az MSZP platformjainak tevékenysége volt a témája a párt szombati választmányi ülésének, amelyet az MSZP-nagygyűlés előtt tartottak.
2010. november 27. szombat 20:29 - HírExtra
Az MSZP országos központjának tájékoztatása szerint Simon Gábor, a választmány elnöke beszédében hangsúlyozta: "tűrhetetlen, megengedhetetlen, hogy hárommillió magánnyugdíjpénztár-tag megtakarításait ellopja a kormány".

A választmány foglalkozott a párt által készített úgynevezett alternatív költségvetéssel is, amelynek alapelvei az igazságos adózás és fenntartható büdzsé; nemcsak alternatíva, hanem határozott, világos ellenzéki álláspont is egyben, szemben a Fidesz által beterjesztett büdzséjavaslattal, amely az MSZP választmánya szerint minden idők legfelelőtlenebb költségvetése.

A választmányi ülésen hozzákezdtek a tagozatok és platformok tevékenységének értékeléséhez és minősítéséhez. Ennek érdekében megalakították a tagozatok és platformok minősítő bizottságát.
A felszólalók egyetértettek abban, hogy már most el kell kezdeni a felkészülést 2014-re.

Újra kell formálni a baloldali közösséget, amely együtt jár a baloldali értékek markánsabb képviseletével és szorosabb kötődéssel a társadalomhoz. Le kell zárni a belső ellentéteket és nyugodt, építő munkát kell folytatni - állapította meg az MSZP választmánya.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását