2024. április 27. - Zita

Szétlőtte a TV-t, mert nem tetszett a szereplő

Kommandós akcióval fogtak el egy wisconsini férfit, mert annyira felhergelte magát amikor Bristol Palint, az ismert politikus lányát látta táncolni egy népszerű showműsorban, hogy szétlőtte a tévéjét, majd a fegyverrel feleségét is megfenyegette.
2010. november 18. csütörtök 11:10 - HírExtra
Mint a 67 esztendős Steven Cowan felesége elmondta: mániás depresszióban szenvedő férje alkoholt fogyasztott, mielőtt hétfőn este leültek megnézni a Dancing with the Stars adását, amelyben ismert emberek mérik össze tánctudásukat.

Amint Cowan meglátta Bristol Palint - Sarah Palin konzervatív politikus lányát -, annyira feldühödött, hogy szitkozódni kezdett, kiment a szobából és a puskájával tért vissza, majd szétlőtte a készüléket. A feleség szerint férje tehetségtelennek tartotta a Palin lányt, és bosszantotta, hogy egy politikus lánya táncol a tévében.

A rendőrséget az asszony értesítette, akinek sikerült kimenekülni a lakásból. A helyszínre kiszállt kommandósoknak egész éjszakás rábeszélés után sikerült kedd hajnalra kicsalogatni a férfit vermonti házából.

A nő a nyomozóknak elmondta: Cowan - akit anyagi gondok nyomasztanak, és jelenleg is orvosi kezelés alatt áll mentális problémái miatt - 15 éve egyszer egy machetével is megfenyegette.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását