2024. április 17. - Rudolf

Devecser polgármestere értetlenkedik

Megdöbbentőnek és rosszindulatú hangulatkeltésnek nevezte a tervezett devecseri tüntetést Toldi Tamás (Fidesz-KDNP), Devecser polgármestere az MTI-nek nyilatkozva szerdán.
2010. november 17. szerda 21:28 - HírExtra
A kormány kártérítési intézkedései ellen tiltakozók a tervek szerint péntek reggel 8 órakor foglalnák el a 8-as főút Budapest felé vezető szakaszát ötszáz méter hosszan, a szervezők mintegy ezer résztvevőre számítanak.

Toldi Tamás azt mondta, a térség helyzete a demonstráció nélkül is kritikus és nehéz. Sajnálattal tapasztalta - tette hozzá -, hogy az eddig országosan és nemzetközi szinten is érzékelhető segítség és összefogás mellett néhányan a zavarkeltéssel próbálják megakadályozni az amúgy is embert próbáló munkát, az újjáépítést.

Megjegyezte, nem érti "az alaptalan vádaskodásokat", mert a katasztrófa egy magántulajdonban levő cég, a Magyar Alumínium Zrt. tározójának átszakadt gátja miatt történt, és a tragédiának a helyi lakosok, a magyar állam egyaránt szenvedői. "Munkánkat kezdettől fogva az állammal, a védelmi bizottsággal együttműködve végeztük és végezzük ma is"- mondta a polgármester.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását