2024. április 28. - Valéria

Nősül a mesebeli herceg!

Vilmos brit trónörökös és Kate Middleton közelgő házasságáról már régóta keringenek a pletykák. A brit lapok azonban most már tényként állítják, hogy az eljegyzést 2011 elején hivatalosan bejelentik, az esküvő pedig júliusban vagy augusztusban lesz.
2010. november 13. szombat 14:05 - HírExtra
Jövő nyáron összeházasodik Vilmos herceg és Kate Middleton. A herceg jövőre 29 éves lesz, ahogy barátnője, Kate is. Állítólag három időpontot határoztak meg július és augusztus között, de egyes források szerint már érdeklődtek is az udvartól, hogy a Westminster apátságban megtarthatják-e az esküvőt augusztus második hetében. Annak ellenére is itt tartanák az esküvőt, hogy Vilmos herceg eredetileg a windsori kastély kápolnáját szemelte ki.

Sztárok a vendégek között


A 2011-es esküvő tökéletes ajándék lenne II. Erzsébet és férje, Fülöp edinburghi herceg számára is, hiszen a királynő 85 éves lesz jövőre, míg a herceg éppen 90. Az esküvő időpontjáról felröppent eddigi találgatásokban 2012 is gyakran felmerült, de azt a dátumot bennfentesek kevésbé tartják valószínűnek, tekintettel arra, hogy a királynő akkor ünnepli trónra lépésének gyémántjubileumát, vagyis 60. évfordulóját, abban évben rendezik a londoni nyári olimpiai játékokat, valamint a közös lengyel-ukrán szervezésű labdarúgó Európa-bajnokságot is.

Ez utóbbin Vilmos - mint az angol labdarúgó szövetség elnöke - hivatalos minőségben lesz jelen, és udvari megfigyelők szerint e három nagy rendezvénysorozat mellé már túl sok lenne egy világraszóló trónörökösi esküvő is.

Az esküvő napja állítólag szabadnap lenne, hiszen legalább 2 millió embert várnak a fiatal pár köszöntésére. Emellett az egybekelés reggelén II. Erzsébet új címeket adományozna a párnak, valószínűleg Cambridge hercege és hercegnője lennének. Az esküvői vendégseregben megjelennének uralkodó családok, mint a svéd, spanyol, norvég vagy a holland, miniszterek, Barack Obama amerikai elnököt valószínűleg felesége Michelle fogja képviselni, és olyan brit hírességek sem hiányoznak majd, mint Phil Collins, Sir Elton John, Sir Paul McCartney vagy Bryan Adams.

Egyszer szakítottak


A jól értesült források szerint a 28 éves Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a második a trónutódlási sorban - „szívesen maradt volna agglegény a harmincas évei közepéig ... ám tudja, hogy számára Kate az igazi ... és felismerte, hogy nem várathatja örökké”. A brit királyi légierő (RAF) kötelékében helikopterpilótaként szolgáló Vilmos - Nagy-Britannia jövendő uralkodója - 2001-ben ismerkedett meg polgári származású barátnőjével a skóciai St. Andrews egyetemén.

A házassági pletykák attól a pillanattól kezdve keringenek a brit sajtóban, hogy nyilvánvalóvá vált a kapcsolat komoly jellege. A herceg - általános megdöbbenésre - három éve szakított ugyan kedvesével, de a mosolyszünet alig két hónapig tartott, és az ifjú trónörökös sikeresen visszakönyörögte magát Kate kegyeibe.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását