2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Elképesztően szexi képek Póth Diáról!

Póth Dia és Gyepes Gábor együtt vannak. Aki nem tudta, most azonnal pótolja, aki pedig tudta, most szexi képekre lelhet!
2009. március 30. hétfő 19:59 - HírExtra

„A Sport&Style márciusi számában olvasóink exkluzív képeket láthatnak a legjobban korcsolyázó modellről, avagy a legcsinosabb korcsolyázóról – Póth Dia sokszoros magyar bajnok ma már a futballista-feleségek korántsem hétköznapi életét éli Cardiffban, ahol férje, az ex-ferencvárosi Gyepes Gábor játszik.”

Feltűnt-e már valakinek, hogy aki feltűnik a bulvárlapok címoldalán, az csinos, szép, jóképű, helyes, dögös, elbűvölő és társaik? Mi lenne, ha – úgyis valamiféle demokrácia van – ezek eldöntését az olvasóra bíznák?

Na, de olvassuk tovább a Blikk cikkét:

„A Sport&Style-ban Dia elmeséli, milyen az élet Nagy-Britanniában, miért nevezik őket a magyar David Beckhamnek és Posh Spice-nak, miként azt is, vajon Diának eredeti tervei szerint sikerült-e elköszönnie a jégpályától.”

Borzasztóan izgalmas, hogy miért ők a magyar David Beckham és Posh Spice. Vajon tényleg így nevezik őket, vagy egy haver mondta ezt részegen, s ebből lett hír?

„A cikk olvasói minden titkot megtudhatnak arról, Dia hogyan ismerte meg férjét, arról, milyen ajándékok hatották meg mostanában, miért kell hajnali ötkor ébrednie, hogy könnyen vásárol-e nadrágot, és hogy mennyire hiányzik neki a hazai celebvilág (nem árulunk el nagy titkot: ez utóbbi nem annyira).”

Na, lehet példát venni. Elképzeljük, hogy a cikket olvasó kislányok mind így próbálnak majd pasizni, ahogy Dia összeszedte Gyepest (vagy fordítva). Csak a sztori nehogy úgy kezdődjön, hogy „120 ezer forintot fizettem a bálra a jegyekért, amikor megláttam Gábort.”

„Sok izgalmas részlet derül ki tehát a Sport&Style-ban olvasható cikkben Diáról, s akinek nincs ideje olvasgatni, annak is kötelező megvennie a Sport&Style márciusi számát: Póth Diáról ugyanis egészen különleges, szexi fotók készültek – érdemes megnézni őket!”

Na, azért. Nehogymá’ a szexualitás kimaradjon egy bulvárcikkből.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását