2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Egérfarkas betörő

A rendőrség őrizetbe vett egy betörőt az USA Dél-Karolina államában. A férfi igen különös körülmények között rámolta ki a lakást: anyaszült meztelen volt, hátsójából pedig egy széttépett egér farka himbálózott.
2010. november 10. szerda 11:40 - HírExtra
Mikor a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, az egyik tiszt észrevette, hogy a bűnöző, 31 éves Noah Smith még mindig a házban tartózkodik. A férfit anyaszült meztelenül találták, majd arra lettek figyelmesek, hogy egy apró farok kandikál ki a végbeléből.

A rendőrök megpróbálták ártalmatlanná tenni, ám Smith nem adta könnyen magát. Előbb egy rendőrre ugrott, és pofozni kezdte, majd mikor rávetették magukat, többeket megharapott, mielőtt végre sikerült semlegesíteni.

Miután előállították, alaposan átvizsgálták Smithet. Kiderült, hogy az apró farok tulajdonképpen egy széttépett egér egy darabja, amit a férfi feltolt a végbelébe.

A vizsgálat azt is kimutatta, hogy Noah Smith nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott bizarr akciója előtt. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását