2024. május 11. - Ferenc

Ön szexelne vele?

A hatvankét éves nagymama nem süt-főz-kötöget, hanem szerelmeskedik: mindezt olyan elánnal, hogy egy börtönből szabadult pornószínész is megirigyelhetné. Csak nehogy lumbágója legyen!
2010. november 9. kedd 12:42 - HírExtra
Lumbágó? Nem, nem viccelünk. A köszvényre és reumára panaszkodó Bone asszony egyébként egyáltalán nem csinál titkot a passziójából, így büszkén vállalja, hogy kétszáz partnerrel került intim kapcsolatba, egy év alatt.

"Imádom a szexet. Nem keresek komoly kapcsolatot, abból elegem van. Szórakozni akarok ."Jelentette ki őszintén Bone asszony, aki élemedett kora ellenére kifejezetten válogatós.

"Az ötven feletti férfiak már nem bírják az iramot. És a sörhasat sem igazán szeretem." A hatalmas szexuális étvággyal bíró nő leginkább a harmincas, legfeljebb negyvenes férfiak közül választ, és szívesen vesz részt csoportos szexuális orgiákon is, vagy látogat meg hasonló érdeklődésű párokat.

Bone minden esetben előre tisztázza a feltételeket.

"Ha mindenképpen maradniuk kell éjszakára, akkor a vendégszobában alszanak. Nem vagyok hajlandó senki mellett felébredni." Szögezte le az asszony.

Tudni kell, hogy mielőtt elkezdte volna szexuális kalandozásait, egy 21 éves, komoly kapcsolaton volt túl, ma pedig semmi kedve beleszeretni valakibe.

Önmagát pedig teljesen normális nőnek tartja.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását