2024. április 30. - Katalin, Kitti

Félmilliót ér a macskanyalás

A macskanyalogató robot egy vagyont ér. Számszerűsítve 2000 euró, vagyis félmillió forint ütötte a markát a működőképes, ám haszontalan berendezést kiötlő alkotóknak.
2010. november 2. kedd 14:20 - HírExtra
Múlt vasárnap, a Trafó előtt telt házban mutatták be az I. Bacarobo Kupa – Őrültrobot Verseny végeredményét, ahol a működőképes, vicces és haszontalan robotok mérethették meg magukat.

Az egyik szervező nagy lelkesedéssel mesélte, hogy hülyéskedésben teljesen otthon érezték magukat. Szerencsére az indulók, a közönség és a pontozók is teljesen lazára vették a figurát, így komolytalanul folyhatott az önfeledt verseny.

Egy halom hazai és európai alkotócsoport művészei többek közt hullahopp karikázó, sütiválasztó, flamencót táncoló, és légybe belezúgó szemetes robottal készültek. Mindemellett elsöprő sikert arattak a hűtőbe helyezhető didergő robotok is.

Egy szerencsés 11 éves fiú, akit a közönségből a zsűribe választottak nem volt elájulva a Főzelékfalú névre hallgató, borsót falra hányó robot láttán. Ócsárolta az eszköz tudását és használhatóságát, amely történéshez a fiú mellett ülő zsűritag, Bakáts Tibor Settenkedő csupán ennyit fűzött: „Majd megérted, ha feleséged lesz!”

A 2000 eurós fődíjat a beszédes névvel illetett, Macskanyalogató című munkájáért Ferenczi Bálint, Boros Judit, Csík-Kovács Zoltán és Sík Eduárd zsebelhette be.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását